Entertainment April 2023

Voor De maand April 2023 Heb ik weer 2 DVD’s gekocht, deze keer zat er geen bonus bij ;-) Als eerste heb ik het vervolg van Return Of The Living Dead gekocht. De eerste heb ik in de jaren 80 gezien en wat me de stuipen op het lijf joeg was dat dit was gebaseerd op een waar gebeurd verhaal :-( De tweede is Fright Night. Ik kijk graag naar jaren 80 en 90 Horror films, de nieuwere zijn veel te eng :-(

Entertainment Maart 2023 (bonus)

In de vorige plog nog deze twee DVD’s vergeten. Eigenlijk had ik enkel Return Of The Livinf Dead besteld, maar er zat Children OF The Corn 4 extra bij. Ze hadden dat ook op de bestelbon bijgeschreven dat dit een extra was. Nu moet ik natuurlijk de eerste 3 van Children Of The Corn op DVD ook kopen ;-)

Entertainment aankopen maart 2023

Voor Maart 2023 heb ik een serie en één cd gekocht. Als serie heb ik gekozen voor V The Original Series. De reboot had ik al, maar nu ook de originele. Voor muziek ging mijn keuze uit naar Sweet High van Krezip. Al sinds eind jaren 90 volg ik die groep, hoewel dat er een serieus verschil zit tussen hun debuut album Nothing Less en de laatste nieuwe Sweet High.

HD Server

Nog een 1.2TB Hardeschijf toegevoegd aan de server. Dit is ondertussen de 3de en is bedoeld voor series op te zetten, die ik dan kan streamen naar mijn Apple TV. Toch maar weer besloten om de server te gebruiken als streamer voor mijn series en filmen. Er kan nog 1 hardeschijf bij en dan moet ik een 2de server kopen. Dat zal iets zijn voor het einde van 2023. Dan zet ik op 1 server series en op de andere filmen en mijn git projecten.

Entertainment Januari 2023

Voor de eerste maand van 2023 heb ik geen muziek gekocht maar een film en een serie. Top Gun Maverick op 4K Blu Ray mocht niet ontbreken in mijn verzameling. IK vind deze zelfs wat beter dan de originele, maar die heeft dan weer het nostalgische. Als serie heb ik Jericho gekocht. Deze heb ik jaren geleden op TV gezien en vond hem zo goed dat ik hem nu heb gekocht.

Philips Series 5000 Scheerapparaat

Eindelijk met Black Friday een nieuw scheerapparaat gekocht, de Philips Serie 5000. Mijn vorige was een Braun maar die was al een tijdje kapot en dus scheerde ik me met een tondeuse. Black Friday kwam dus mooi uit en met een mooie korting gekocht. Ik heb 89,99€ betaald en nu staat hij op 170€.

Entertainment December 2022

Voor de maand December wat muziek en films aangekocht. Om te beginnen met Angels And Airwaves hun CD en LP van Lifeforms. Die LP is de eerste die ik heb van Angels And Airwaves, voor een of andere reden zijn die LP’s bijna niet te krijgen (of heel duur). Voor films heb ik op 4K Blu-Ray Dune en Joker. Die stonden al een tijdje op mijn lijstje en nu dan maar gekocht met korting 2 voor 30€.

Boomer S1 - Airport Extreme

In de living heb ik een D-Link switch die niet meer goed werkte de wan poort is dodgy. Dus was ik op zoek naar een andere switch. Omdat ik van Apple producten houd wou ik een Airport Extreme 5th Gen en deze alleen gebruiken als switch. Het opzetten heeft wel even geduurd, maar het is gelukt (key is dat je eerst netwerk uitbreid en daarna een statisch ip adres kiest). De WiFi heb ik uitgezet zodat hij enkel de ethernet verbindingen doorgeeft via kabel ipv WiFi.

Dyson V8 Absolute+

Na lang wachten eindelijk een nieuwe stofzuiger gekocht, een Dyson V8 Absolute+ voor 349€ bij mediamarkt. Hier was ik al lang over aan het nadenken, want ik was de oude beu. Die oude was nog met draad en ik merkte dat ik het stofzuigen altijd uitstelde door het gedoe met de draad.

Entertainment Augustus 2022

Deze (IT Chapter One Stephen King) was ik al een tijdje aan het volgen op bol.com en uiteindelijk heb ik hem in augustus 2022 kunnen kopen voor 13€. Het was al een tijdje geleden dat ik nog iets van entertainment had gekocht (buiten eBooks dan). Hopelijk de komende maanden terug de draad oppikken.

Entertainment Juni 2022

Na vorige maand (Mei 2022) niets gekocht te hebben, staan er nu toch twee aankopen in de boeken. Als eerste heb ik de DVD van Flight Of The Navigator gekocht. Niets speciaal en vond hem ook niet zo heel goed, maar wel leuk om te zien. Als tweede aankoop heb ik een game besteld, namelijk Alan Wake Remastered, welke al een tijdje op mijn wantlist stond. Nu er eindelijk een remastared versie is toch maar de knoop doorgehakt.

Entertainment April 2022

Voor April 2022 heb ik twee entertainment aankopen. De eerste is de film Batteries Not Included op DVD. Ik denk dat ik hem vroeger al eens gezien heb, maar ik kan me er niets meer van herinneren. Voor muziek heb ik gekozen voor Bound By Ties Of Blood And Affection van Good Riddance op LP. Ik heb hen nog niet zolang geleden ontdekt, maar was al van hun bestaan op de hoogte eind jaren 90. Toen gaven ze een optreden in De Lintfabriek in Kontich.

Entertainbment aankopen Maart 2022

Voor maart heb ik alleen muziek gekocht, het is nu al een paar maanden dat ik mijn budget verminderd heb vandaar dus. Ik heb op Vinyl The Bombpops hun laatste album gekocht Deatch In Venice Beach, persoonlijk vind ik dit hun beste album totnutoe. Op CD heb ik gekozen voor The Smashing Pumpkins Siamese Dream. Dit is de eerste CD die ik van hen koop, het nummer Mayonaise heeft me over de streep getrokken.

Entertainment Februari 2022

De maand Februari was een goede maand qua entertainment aankopen, 1 Film en 3 TV Series. Als film heb ik gekozen voor Ghostbusters op 4K Blu-Ray. Verder heb ik voor series Invasion, Miami Vice en Knight Rider. Allemaal complete series op DVD

Vivlio e-reader

Afgelopen maand (Februari 2022) heb ik dan toch een e-reader gekocht. Ik heb gekozen voor een Vivlio Touch HD van standaardboekhandel. Dan heb ik het meeste keus, omdat ik dan kan kiezen tussen ofwel boeken van de standaardboekhandel of van de Kobo winkel. Na bijna een maand gebruik ben ik erg tevreden over de aankoop.

Entertainment Januari 2022

Voor de eerste maand van 2022 heb ik een mooie vangst gedaan qua entertainment. Allereerst als serie heb ik gekozen voor Silicon Valley Seizoen 4 op DVD. Voor muziek heb ik drie CDs kunnen scoren. Foo Fighters Echoes, Silence, Patience & Grace, Millencolin Life On A Plate en als laatste The Bombpops Death In Venice Beach. Al bij al een mooie aanwinst, maar Februari gaat nog beter zijn.

Entertainment December 2021

De laatste maand van 2021 en dit zijn de entertainment aankopen. Voor muziek heb ik gekozen voor Kerplunk van Green Day op Vinyl. Ik heb de indruk dat vinyl duurder aan het worden is, waar ik vroeger voor 25€ de meeste LPs kon kopen is dit nu tegen de 40€ aan. Als boek heb ik elektronica voor dummies puur uit interesse.

Entertainment November 2021

Voor november 2021 zijn muziek en film aankopen gebundeld in deze plog. Voor muziek heb ik Concrete and Gold van de Foo Fighters op LP gekocht. Deze maand heb ik ook een serie gekocht namelijk Silicon Valley Season 3. Vanaf deze maand heb ik mijn budget verlaagd tot 40€ per maand voor muziek en filmen/series.

Muziek Oktober 2021

Voor Oktober 2021 heb ik een LP gekocht van Pennywise namelijk Land Of The Free. De song Fuck Authority heeft me richting van dit album gestuurd.

Filmen Oktober 2021

Voor filmen/series heb ik in oktober 2 titels opgepikt. Als serie heb ik gekozen voor Roswell Season 3 om de serie compleet te maken. Voorts heb ik Poltergeist op DVD gekocht. Hedendaagse horror ben ik niet zo voor, maar de jaren 80 en 90 horror kunnen me wel bekoren.